30. 09. 2018
Petr Stránský

 

Pro měsíc říjen jsme pro všechny naše nové ale i stávající zákazníky připravili akci, kdy každý nový zákazník a nebo jeho doporučující získá balíček MAXI s více než 150 prémiovými kanály - včetně HBO, Nova Sport, AXN, Eurosport, Playboy či Viasat History a Explorer. Každý si tak může přijít na své!

Jak to celé funguje? Stačí se stát novým klientem Dobré Sítě v období od 1.10.2018 do 15.11.2018 a pořídit si jakýkoliv tarif internetu s měsíční platbou minimálně 299 Kč a všechny zmíněné kanály s původní cenou 649 Kč měsíčně od nás získáte jako bonus na 6 následujících měsíců zcela ZDARMA!

Pokud již jste klientem Dobré Sítě, můžete tento bonus získat také - stačí doporučit naše služby vašim přátelům či známým. A pokud oni využijí této akce a sdělí nám vaše jméno, získáváte i vy to stejné co oni :)

Zařízení pro příjem internetu včetně odborné montáže od nás získáváte zcela zdarma. Klasická cena balíčku MAXI HBO činí 649 Kč / měsíc. Po uplynutí 6 měsíců se nabídka televizních kanálů sníží na cca 60, které od nás získáváte stále zdarma včetně možnosti zpětného sledování až 7 dní a nahrávek filmů a seriálů. Samozřejmě i poté je možné si svoje oblíbené kanály dokoupit. Akce platí pouze v lokalitách Řetová, Řetůvka a Přívrat.

Počet poukazů je omezený, proto neváhejte!

Podrobné informace o naší Online TV získáte na našich webových stránkách.

Chcete také připojit? Ozvěte se nám buď přes formulář, e-mailem info@dobrasit.cz či telefonem 605 864 304! :)

 

 

Signál už i na Ústeckoorlicku