30. 07. 2023
Petr Stránský

 

Jsme tu s vámi již 10 let a za tu dobu se mnohé změnilo. Nejen, že jsme začali nabízet rychlosti Internetu (samozřejmě za příznivé ceny ), které dříve patřili spíše do říše snů, ale také jsme se hodně rozrostli. Začínali jsme tehdy s přibližně deseti připojenými klienty. Nyní však rodina našich zákazníků čítá již více než 250 obytných domů a malých či větších firem.

V průběhu času jsme také začali nabízet službu Sledování TV s více než 150 televizními kanály a služby mobilního operátora, a to vše samozřejmě zvýhodněně pro naše vlastní zákazníky. Aby bylo vše v jednom balíčku a vy se nemuseli o nic starat.

Již nyní jsme sice našim zákazníkům schopni nabídnout rychlosti vyšší než 100 či 200 Mb/s, ale na růžích rozhodně neusínáme a naši síť neustále modernizujeme. V našem údolí jsme již po nějakou dobu největším poskytovatelem internetu a moc nás to těší. Naše služby zde totiž využívá skoro každý třetí dům. A ač už nyní nerosteme tak rychle jako na začátku, stále se zvětšujeme, což nás naplňuje ještě větším pocitem odpovědnosti. Dáváme proto mnohem důkladněji pozor i na bezpečnost vašich dat a nasadili jsme z toho důvodu nedávno do celé sítě systém, chránící vás před zavirovaným nebo jinak nebezpečným obsahem na Internetu.

A abyste z našich úspěchů měli něco i vy, naši stávající a věrní zákazníci, tak jsme všem klientům v prvním čtvrtletí tohoto roku navýšili rychlosti jejich tarifů. Samozřejmě za stejnou cenu, protože tak je to fér. Nechceme totiž tyto výhody nabízet za nižší cenu jen pro nové zákazníky, jak se to dnes bohužel celkem běžně dělá.

Na nové zákazníky myslíme samozřejmě také a rádi je odměníme.

První tři noví zákazníci získají 50% slevu na naše služby po dobu prvních 12 měsíců připojení a zřizovací poplatek zůstává stále nulový, takže nás můžete vyzkoušet, a to bez rizika.

Navíc stále platí naše dvě mota: Dokud vám běží při přestupu k nám služba internetu od jiného operátora, máte naše služby zdarma. A pokud nebudete spokojeni (ale to se nestává :) ), vrátíme vám peníze zpět. U nás vás nedrží a ani nikdy nebude držet žádná smlouva, která by říkala „pokud odejdeš dřív, zaplatíš tučnou pokutu“.

Závěrem bych všem našim zákazníkům chtěl poděkovat za jejich důvěru. Věřte, že u nás je váš Internet v těch správných rukou. :)

Mrkněte na naše tarify v Řetové, Řetůvce a Ústeckoorlicku!

 

Nové tarify