07. 06. 2017
Petr Stránský

 

Dobrá Síť je tu s vámi už více než 4 roky - a tak jsme začali vyhodnocovat, jak se nám vlastně daří. V našem dohledu si můžete všimnout, jak postupně dochází ke krásnému navyšování průměrných rychlostí. Na tom se podepisuje jak postupné zvyšování rychlostí, tak i to, jak naše síť hezky roste. Nyní ve špičkách atakujeme cca 70 megabit/s! Nicméně bude rozhodně zajímavé sledovat, co s tímto grafem udělá avizované navýšení rychlostí, ke kterému došlo před pár dny. 

Tipnete si, jaká průměrná rychlost v megabitech bude v Řetové a v Řetůvce celkem dne 30.7.2017? Získejte svou odměnu!

Nebojte se a napište nám váš tip - nový zákazník, který bude nejblíže, od nás získá 12 měsíců internetu a TV s více než 60 programy zcela zdarma! Pokud by však nejlepší tipující náš internet měl, což je vzhledem k tomu, že jsme největší poskytovatel v Řetové a Řetůvce, docela klidně možné :) navýšíme mu rychlost na následujících 6 měsíců jak v downloadu, tak i v uploadu na tarif, který je o řád výše, než jaký aktuálně používá!

Své tipy nám můžete posílat e-mailem nebo vyplněním tohoto formuláře, a to až do konce 30.6.2017. Soutěže se mohou samozřejmě všich naši stávající i budoucí zákazníci.