12. 03. 2017
Petr Stránský

Pro lepší propagaci našich služeb jsme vytvořili nové webové stránky, které prezentují naši službu poskytující opravy počítačů nejširší veřejnosti ale i firmám, a to rychle, levně, profesionálně. Stačí nám zavolat nebo poslat e-mail - prvotní odbornou konzultaci s vaším problémem poskytujeme ZDARMA, a rozhodně se nebojíme ani zajet přímo k vám a na počítač se podívat a vše opravit. Volat můžete skutečně kdykoliv - 7 dní v týdnu :) . A co je důležité, jako dárek ke spuštění našich webových stránek jsme se rozhodli vám poskytnout slevu na naše služby až krásných 15% z provedené práce! Nevěříte? Vyplňte nám na našich webových stránkách e-mail a my vám na něj pošleme informaci, jakým způsobem lze tuto krásnou slevičku získat :-)

Nenabízíme jen opravy počítačů, ale dodáme vám nový počítač či notebook, poradíme a zajistíme vám jakoukoliv novou či repasovanou techniku (a poradíme co je zrovna pro vás to nejlepší), poradíme také s pořádným zabezpečením vašeho počítače, aby na vás viry nemohly a vy mohli s klidnou duší surfovat, pomůžeme se zlepšením wifi pokrytí vaší bezdrátové sítě nebo pomůžeme  s obnovou dat z poškozených pevných disků, CDéček, flash disků... A nebojte, obnovit se dá opravdu leccos, třeba i seminární práce na utopeném flashdisku nebo shořelém externím pevném disku :) Prvotní diagnostika je samozřejmě ZDARMA :)

A novinka v našem sortimentu jsou produkty Myslícího domu - umíme vám je prodat ale i namontovat. Chtěli byste zažít komfort, kdy se o vás váš dům sám postará, umí ovládat nejrůznější světla a spotřebiče, sám vás budí, sám si hlídá vytápění... A v případě potřeby vás upozorní na kouř v domě nebo průnik nepovolané osoby?

Ne, to není budoucnost. To je realita! :-) Realita, která se díky nám stane skutečností! Odstartujte to na www.servispc-trebova.cz nebo www.servispc-usti.cz !